Стейк Рібай
Стейк Рібай має австралійське коріння. Проте завдяки простоті приготування, високому ступеню мармуровості й ніжності м`яса його сміливо можна назвати найпопулярнішим стейком у світі.
Насичений смак стейка не потребує додаткових спецій чи маринування. А частина відрубу дозволяє готувати його будь-яким зручним способом: на грилі, на пательні, на відкритому вогні чи в духовці.
Щоб насолодитися смаком преміального м`яса не потрібно жодних інших інгредієнтів. Усе, що потрібно для ідеального стейка вже входить до набору. Просто потрусіть м`ясо гімалайською сіллю, сумішшю перців та змастіть оливковою олією.
Рекомендований ступінь просмаження для стейка Рібай — medium. Для цього обсмажуйте його рівномірно протягом 2,5 хвилин з кожного боку.
4 причини замовити м`ясо в мережі магазинів-ресторанів «М`ясторія»:
Товар доставляємо за зазначеною адресою по Києву та Україні у фірмовій упаковці. Оплатити покупку можна зручним способом: картою або готівкою при отриманні замовлення. Також ви завжди можете придбати стейк у мережі магазинів «М`ясторія».
Вага: 350 г (215 грн / 100 г)