Карпачо з відбірної яловичини

180,00
грн.

Карпачо — це відома закуска, родом з Італії. Для приготування страви ми використовуємо тонко нарізану вирізку з мармурової яловичини. Також до набору входить оливкова олія, рожева гімалайська сіль та суміш перців. Вам залишається лише приправити яловичину спеціями й олією та насолоджуватися!

Ми поєднали:

  • виключно елітні частини яловичини;
  • вологе дозрівання протягом 14-21 дня, яке перетворює відбірне м`ясо на вишуканий делікатес;
  • спеціально підібрані спеції та оливкова олія extra virgin завершують смакову композицію, надаючи гармонійного смаку та аромату.

Карпачо чудово підійде для вишуканої романтичної вечері чи святкового столу. Ви можете доповнити страву пармезаном, свіжою руколою та келихом хорошого червоного вина. Такий делікатес точно вразить вас та ваших гостей!

Вага: 85 г