Томлені ребра з мармурової яловичини в фірмовому соусі

435,00
грн.

Охолоджені томлені ребра з мармурової яловичини під фірмовим соусом (500 г)

Головний секрет соковитих і ніжних яловичих реберець від «М`ясторії» – відбірне мармурове м`ясо найвищого ґатунку. Ароматні ребра з рум`яною скоринкою провели в духовці 4,5 години. Їх багатий смак підкреслює наш фірмовий пряний соус.

Охолоджені томлені реберця та соус від «М`ясторії» – ідеальна страва для тих, хто хоче приготувати ресторанну страву вдома без зайвих клопотів. Просто потримайте ребра в гарячій духовці 10 хвилин, полийте соусом і подавайте до столу.

Склад:

  • ребра з мармурової яловичини;
  • фірмовий соус (кетчуп, лимон, соус кімчі, оцет, перець чилі, сіль, цукор, соняшникова олія, мед, часник, соєвий соус, вершкове масло, кінза, корінь імбиру);
  • спеції (суміш перців, розмарин, сіль).

Три причини замовити томлені ребра з мармурової яловичини під фірмовим соусом від «М`ясторії»:

  • фермерська мармурова яловичина найвищої якості;
  • пряний та ароматний фірмовий соус;
  • ніжна та гаряча страва за 15 хв.

Кухарі «М`ясторії» використовують наше найкраще м`ясо бичків мармурових порід, томлять його, одразу охолоджують та пакують в акуратні коробки. Якщо хочете притримати його на потім, зберігайте в холодильнику при температурі 0-4℃. Коли вирішите приготувати – дістаньте з холодильника за півгодини до готування. М`ясо кімнатної температури розігрійте – і все, смачного!

Доставка по Києву та містам України відбувається за адресою, вказаною в замовленні. Сплатити можна будь-яким зручним способом – при отриманні або онлайн на нашому сайті.