Стейк Стріплойн
Стейк Стріплойн отримують з тонкої частини яловичого філе. Обов'язковим атрибутом справжнього Стріплойна стала товста смужка жиру, що оточує м`ясо по периметру й надає йому виняткової соковитості.
Кожен фірмовий стейк Стріплойн проходить дозрівання методом вологої витримки. Його кладуть у вакуумне пакування, де він перебуває від 14 до 21 одного дня при температурі 2-4°C. Так його текстура набуває додаткової ніжності, а смак стає більш насиченим.
До набору входить усе необхідне для приготування:
4 причини замовити м`ясо в мережі магазинів-ресторанів «М`ясторія»:
Товар доставляємо за зазначеною адресою по Києву та Україні у фірмовій упаковці. Оплатити покупку можна зручним способом: картою або готівкою при отриманні замовлення. Також ви завжди можете придбати стейк у мережі магазинів «М`ясторія».
Вага: 250 г (128 грн / 100 г)