Стейк Рібай USA
Стейк Рібай виготовляють з яловичини породи Black Angus. Ці стейки стали еталоном завдяки винятковій ніжності та високому ступеню мармуровості м’яса. Велика кількість жирових прошарків, які при смаженні швидко тануть, роблять Рібай соковитим і ароматним.
Стейк дозріває методом вологої витримки у вакуумній упаковці від 14 до 21 днів за температури 2-4℃. Завдяки цьому стейк стає винятково ніжним, а смак м`яса повністю відкривається.
Щоб насолодитися смаком преміального м`яса не потрібно жодних інших інгредієнтів. Усе, що потрібно для ідеального стейка вже входить до набору. Просто потрусіть м`ясо гімалайською сіллю, сумішшю перців та змастіть оливковою олією.
Рекомендації з приготування стейка Рібай: один із невибагливих у приготуванні видів стейків. Підходить як для заміського барбекю (смаження на вугіллі), так і на спеціальній сковороді в домашніх умовах. Рібай не потрібно відбивати чи маринувати, а також він не потребує спецій. Рібай можна подавати з кров`ю (RARE) або з хрусткою, майже темною скоринкою (WELL DONE). Різниця в часі просмажування обчислюється хвилинами і декількома градусами.
5 причин замовити стейк в мережі магазинів-ресторанів «М`ясторія»:
Вага продукції вказана в сирому вигляді. Замовляйте доставку товару по Києву та містам України або завітайте до найближчого магазину-ресторану мережі «М`ясторія».
Вага: 500 г (460 грн / 100 г)