Стейк Ті-боун
Ті-боун — один із найбільших та найцікавіших стейків. Він має два види м`яса: філе-міньйон та стріплойн, які розділені тонкою кісткою. Обидві частини гармонійно поєднуються і доповнюють смакові характеристики одна одної. Ніжне за смаком і винятково м`яке філе-міньйон ідеально відтіняє насичений смак стріплойна.
Додаткового аромату й соковитості йому надає кістка. Вона не лише збагачує смак м`яса, але й допомагає рівномірно розподілити температуру при приготуванні. Біля кістки стейк завжди виходить менш просмаженим, але винятково соковитим.
Справжній стейк Ті-боун готують із добірної яловичини з високим ступенем мармуровості. Це гарантує той самий глибокий смак, притаманний виключно преміальному м’ясу.
До набору входить усе необхідне для приготування:
4 причини замовити м`ясо в мережі магазинів-ресторанів «М`ясторія»:
Товар доставляємо за зазначеною адресою по Києву та Україні у фірмовій упаковці. Оплатити покупку можна зручним способом: картою або готівкою при отриманні замовлення. Також ви завжди можете придбати стейк у мережі магазинів «М`ясторія».
Вага: 800 г (162 грн / 100 г)