Тартар з відбірної яловичини

250,00
грн.

Тартар з відбірної яловичини

Тартар — це класика французької кухні. Страву готують з мармурової яловичини, яку нарізають дрібним кубиком. Завдяки насиченому смаку витриманого м`яса, оливковій олії холодного віджиму та авторському міксу спецій ви маєте можливість відтворити одну з найвідоміших закусок вдома за лічені хвилини.

Ми поєднали:

  • виключно елітні частини яловичини;
  • вологе дозрівання протягом 14-21 дня, яке перетворює відбірне м`ясо на вишуканий делікатес;
  • спеціально підібрані спеції та оливкова олія extra virgin завершують смакову композицію, надаючи гармонійного смаку та аромату.

Щоб додати тартару оригінальності, доповніть його гірчицею в зернах, лимонним соком, каперсами, цибулею та жовтком. З новим набором від «М`ясторія» кулінарні експерименти стануть легкими та приємними!

Вага: 135 г