Біфштекс із яловичини

180,00
грн.

Біфштекс із яловичини

Головна запорука смачних бургерів — соковитий біфштекс. Щоб котлета для бургера вийшла ніжною і смачною, потрібно обрати якісну яловичину класу Choice або Premium і дотриматися суворого співвідношення м`яса та жиру. «М`ясторія» зробила це за вас, щоб вам залишилося лише підсмажити біфштекс і скласти улюблений бургер.

Ми обираємо лише відбірну яловичину з фермерських господарств де тварини отримують виключно натуральне харчування та ретельний догляд. Це забезпечує неповторний смак і виняткову якість нашої продукції.

Склад: біфштекс (яловичина, сіль, суміш перців), оливкова олія «EVOO». Готувати на звичайній або тефлоновій пательні, у духовці з конвектоматом, на грилі або барбекю.

Детальніше про приготування біфштекса:

  • дайте біфштексу природним чином нагрітися до кімнатної температури. Потім приберіть вологу з поверхні біфштексу за допомогою паперового рушника;
  • розігрійте пательню, змастіть її оливковою олією і покладіть біфштекс;
  • обсмажте його на середньому вогні;
  • після того, як біфштекс підсмажиться з одного боку, лопаткою обережно переверніть його на іншу сторону. В середньому одна сторона просмажується 7 хвилин;
  • слідкуйте, щоб вогонь не був сильним, інакше біфштекс посмажиться зовні і залишиться сирим усередині.

Товар доставляємо за зазначеною адресою по Києву та Україні у фірмовій упаковці. Оплатити покупку можна зручним способом: картою або готівкою при отриманні замовлення. Також ви завжди можете придбати біфштекси для бургерів у мережі магазинів «М`ясторія».

Вага: 300 г (60 грн / 100 г)