Томлена шия з мармурової яловичини в соусі Барбекю

435,00
грн.

Охолоджена томлена шия з мармурової яловичини з соусом барбекю (500 г)

Одна з наймармуровіших частин яловичини – шия. А томлена шия з мармурової яловичини – це соковита, ніжна та поживна страва. М`ясо з прошарками жирку підрум`янене та протомлене нашими кухарями протягом 4,5 годин. Ми пропонуємо до нього соус барбекю: він додасть соковитій яловичині димні, пряні нотки.

Шийну частину можна зробити надзвичайно смачною, якщо правильно приготувати. У «М`ясторії» знають, як протомити шию, щоб мармурові прошарки перетворилися на сік, а м`ясо стало делікатним і тануло у роті. Вам залишилося лише розігріти його в духовці. Задоволення гарантуємо!

Склад:

  • мармурова яловичина з шийної частини;
  • соус барбекю (пюре томатне, соняшникова олія, цукор, часник, сіль, спеції, крохмаль).

Три причини замовити томлену шию з соусом барбекю від «М`ясторії»:

  • фермерська мармурова яловичина найвищої якості;
  • пряний та ароматний фірмовий соус барбекю;
  • ніжна та гаряча страва за 15 хв.

«М`ясторія» використовує нашу добірну мармурову яловичину, щоб приготувати томлене м`ясо для вас. Якщо хочете притримати його на потім, зберігайте при температурі 0-4℃. Коли вирішите приготувати – дістаньте з холодильника за півгодини до готування. М`ясо кімнатної температури покладіть у гарячу духовку на 8-12 хвилин – і все, смачного!

Можете замовити шию з мармурової яловичини із соусом на нашому сайті або купити в одному з магазинів «М`ясторії». Телефонуйте нам або оформіть замовлення онлайн. Ми доставимо ретельно запаковане м`ясо до вашого столу в найкоротші терміни.

Вага: 500 г