Стейк Striploin USA
За класичною американською технологією Стріплойн USA виготовляють лише з найціннішої частини м`яса преміальної породи Black Angus. Тварин попередньо відгодовують на найкращих кормах та забезпечують дбайливий догляд. Стейк обов`язково проходить процес вологої витримки від 14 до 21 дня за температури 2-4℃, що гарантує багатий смак та ніжну текстуру м`яса.
Стейк Стріплойн — це єдиний м`яз з характерною тонкою смужкою жиру по периметру, яка дозволяє зберегти весь сік всередині, навіть при високому ступені обсмажування. Завдяки високому ступеню мармуровості, Стріплойн по праву належить до категорії «преміум» і користується великим успіхом.
«М`ясторія» завжди ретельно відбирає перевірених виробників у Сполучених Штатах і співпрацює лише з кращими з них. Потім, подолавши тисячі кілометрів через Атлантику, стейк Стріплойн USA потрапляє до Вашого столу в незмінно високій якості, зберігши соковитість, апетитність та привабливий вигляд. Готуйте, створюйте кулінарні шедеври і насолоджуйтеся!
Щоб насолодитися смаком преміального м`яса не потрібно жодних інших інгредієнтів. Усе, що потрібно для ідеального стейка вже входить до набору. Просто потрусіть м`ясо гімалайською сіллю, сумішшю перців та змастіть оливковою олією.
5 причин замовити стейк в мережі магазинів-ресторанів «М`ясторія»:
Вага продукції вказана в сирому вигляді. Замовляйте доставку товару по Києву та містам України або завітайте до найближчого магазину-ресторану мережі «М`ясторія».
Вага: 400 г (528 грн. / 100 г)